Altijd juist handelen

Children smiling with the glass of water
Doing what's right Icon

Het komt op de details aan

Het is heel eenvoudig. Wij willen altijd juist handelen en nemen daarbij het voortouw. Wij streven ernaar om elke gelegenheid, hoe klein ook, aan te grijpen om dingen in beweging te zetten. Om het goede kracht te geven en voor groei te zorgen. Voor u, voor de wereld en voor elke volgende generatie.

People, science, the environment and products around the world

Onze filosofie

Wij zijn in bijna 70 landen actief en hebben een van de sterkste portfolio’s met vertrouwde, kwaliteitsvolle merken, die door bijna 5 miljard mensen over de hele wereld worden gebruikt. Terwijl we de consumenten in de wereld bedienen, engageren we ons ook om een van de belangrijkste sociaal geëngageerde bedrijven van de wereld te worden.

De merken, werknemers, activiteiten en partners van P&G werken samen om het verschil te maken. Ze zijn zo transparant mogelijk, zetten samenwerkingsverbanden op, respecteren de mensenrechten, kopen op een verantwoorde manier aan ... en handelen dus zoals het hoort.

Dat maakt ons bijzonder.

Woman is playing with children

Duurzaamheid

Milieuzorg maakt al decennia deel uit van onze activiteiten. Omt u te laten genieten van de producten die u vandaag fijn vindt zonder hiervoor de wereld van morgen op te offeren, hebben wij ons doelen gesteld waarmee we kunnen werken aan onze langetermijnvisie.

Sustainability: Enable responsible life

Zorgen voor een verantwoord verbruik, verpakking, ingrediënten en veiligheid

Sustainability: Reduce our footprint - Icon

Onze voetafdruk beperken, de bossen beschermen en de bestaansmiddelen van kleine palmboeren verbeteren

Advance recycling solutions Icon

Ervoor zorgen dat verpakkingen niet in de oceaan terechtkomen, het oppervlaktewater beschermen en de recyclingoplossingen naar voren schuiven

Integrate sustainability into business plans Icon

Medewerkers opleiden, duurzaamheid integreren in businessplannen en vooruitgang belonen

Meer lezen
Children playing with water

Maatschappelijke impact

Wij zijn experten in alle huishoudartikelen. Daarom vinden wij dat wij als bedrijf de sociale verantwoordelijkheid dragen om gezondheid, hygiëne en huiselijk comfort te brengen naar mensen in nood. Daar zijn onze producten meer dan elders belangrijk.

Donated icon

De giften van Procter and Gamble omvatten 300K producten aan de Turkse Rode Halve Maan om Syrische vluchtelingen te helpen

Partnered icon

We werken samen met verpleegsters van NICO om speciale ** luiers te ontwerpen voor premature baby’s**

Meer lezen
Woman soccer player

Gendergelijkheid

Wij werken aan een betere wereld voor ons allemaal, zonder vooroordelen en met een gelijkwaardige stem voor en vertegenwoordiging van vrouwen en mannen. Een wereld waarin iedereen gelijk is.

After icon

Na de Always #LikeAGirl-campagne beschouwt 76% de zin als een positieve uitdrukking (tegenover 19% voordien)

Inclusive environment inside P&G

Wij werken aan een vertegenwoordiging van 50/50 van mannen en vrouwen in ons bedrijf

Meer lezen
Children playing with adults

Diversiteit en inclusie

We worden sterker van unieke perspectieven, tradities en ervaringen. Daarom zijn verschillende religies en meer dan 145 nationaliteiten vertegenwoordigd in ons team en zijn we ook een trotse medestander van LGBT-rechten.

Reveived icon

We kregen voor het 4de jaar op rij een perfecte score op de Corporate Equality Index (bedrijfsmatige gelijkheidsindex) van de campagne van de Stichting voor de Rechten van de Mens

Joined icon

We namen deel aan het CEO-actieprogramma om diversiteit en inclusie in onze kantoren te bevorderen

Meer lezen
Test tubes

Alternatieven voor dierproeven

P&G vindt dat er een einde moet komen aan dierproeven. Wij testen onze producten of ingrediënten nergens in de wereld op dieren, tenzij we daar wettelijk toe verplicht zijn. Wij doen ons best om dierproeven helemaal overbodig te maken ... en we stoppen niet tot het zover is.

Developed icon

Meer dan 50 alternatieve testmethodes zonder dieren ontwikkeld

Invested icon

Bijna $ 410 miljoen geïnvesteerd in onderzoek naar alternatieven en het regulariseren daarvan wereldwijd

Beleid over dierenwelzijn

2019 CITIZENSHIP REPORTS

Corporate citizenship of maatschappelijke verantwoordelijkheid is een van onze topprioriteiten. Als u wilt weten welke goede daden we in 2019 verrichtten en wat onze toekomstdoelen zijn, download dan onze 2018 Corporate Citizenship Reports.