ONZE TOEWIJDING OM #BECRUELTYFREE TE ZIJN

Konijn
Trots steunen van Be Cruelty Free tekst en konijnensilhouet

We roepen op om wereldwijd een einde te maken aan alle dierproeven voor cosmeticaproducten en we zijn er trots op dat we samenwerken met de #BeCrueltyFree-campagne van Humane Society International om deze visie te bevorderen.

Onze steun aan #BeCrueltyFree is een volgende stap in ons voortdurende streven om dierproeven overbodig te maken. Onze reis begon meer dan 40 jaar geleden met aanhoudend onderzoek, investeringen en samenwerkingsverbanden om het gebruik van alternatieven voor dierproeven te ontwikkelen en te promoten. Deze inspanningen hebben bijgedragen aan het algemene welzijn en hebben ons en anderen in staat gesteld om producten te ontwikkelen die niet op dieren zijn getest. Onze bijdragen omvatten:

""

Investeren gedurende meer dan 40 jaar door onze onderzoekers met meer dan 480 miljoen dollar in alternatieven voor dierproeven. Ze hebben meer dan 25 proefdiervrije methoden ontwikkeld en meer dan 1000 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd.

""

Samenwerken met toonaangevende internationale dierenwelzijnsorganisaties, de academische wereld en industriële coalities om het gebruik van proefdiervrije, wreedheidsvrije methoden over de hele wereld te promoten.

""

Opkomen voor publiek gebruik van proefdiervrije methoden en adoptie door wetenschappers en beleidsmakers over de hele wereld voor meer dan 25 jaar.

Samenwerken om dierproeven te stoppen

P&G investeert al tientallen jaren in de ontwikkeling van proefdiervrije testmethoden en werkt samen met toonaangevende internationale dierenwelzijnsorganisaties, academici, industriële coalities en beleidsmakers om alternatieven voor het gebruik van dieren te promoten. Samen hebben we veel bereikt, waaronder het stoppen van dierproeven voor onze cosmeticaproducten, jaren geleden. Het is zelfs zo dat P&G geen enkel consumentenproduct meer op dieren test, tenzij dit wettelijk verplicht is en we zijn vastbesloten om dierproeven overbodig te maken.

Logo van Humane Society International
Logo van Human Toxicology Project Consortium

Getuigenissen

Troy Seidle, vicevoorzitter van Humane Society International

Al meer dan 20 jaar werkt de Humane Society familie van organisaties samen met Procter & Gamble om de ontwikkeling en wettelijke acceptatie van proefdiervrije testmethoden te bevorderen. We zijn verheugd om P&G te verwelkomen als officiële supporter van onze #BeCrueltyFree campagne om een wettelijk einde te maken aan cosmetische dierproeven en handel in alle grote cosmeticamarkten wereldwijd.

Troy Seidle,

Vicevoorzitter van Humane Society International

Victor Aguilar, Hoofd Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie, Procter and Gamble

We zijn blij dat we de Humane Society International kunnen steunen in haar streven om een einde te maken aan cosmetische dierproeven. Procter & Gamble heeft de afgelopen 40 jaar al meer dan 480 miljoen dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van proefdiervrije testmethoden en we zullen op dit gebied voor het goede blijven samenwerken om voorgoed een einde te maken aan dierproeven.

Victor Aguilar,

Hoofd Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie, Procter and Gamble

Kathy Guillermo, vicevoorzitter, People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)

PETA is verheugd om met Procter & Gamble samen te werken bij het certificeren van haar producten als wreedheidsvrij en bij het beëindigen van de wettelijke vereisten voor deze tests. Onze samenwerking in deze uiterst belangrijke kwestie is een win-win situatie voor de dieren en de consumenten.

Kathy Guillermo,

Vicevoorzitter, People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)

P&G helpt Ralph redden

P&G steunt #SaveRalph, de campagne van Humane Society International die oproept tot wereldwijde uitbanning van dierproeven voor cosmetica.

Beeld uit de activistenfilm #SaveRalph, een campagne tegen wreedheid onder leiding van Humane Society International