Diversiteit en inclusie

Children with adults
Diversity & inclusion Icon

Een toezegging waar we trots op kunnen zijn

De mensen die onze producten dagelijks gebruiken, zijn net zo verscheiden als onze wereld zelf. Hoe meer we hen weerspiegelen, hoe beter we hun behoeften kunnen begrijpen. Dat is gewoon voldoen aan de verwachtingen.

Inclusiviteit is waar we een stap verder gaan dan alleen maar dat. Wij moedigen onze medewerkers aan om elke dag hun eigen, unieke kenmerken mee te nemen naar hun werkplek en het beste van zichzelf te geven. Immers, wanneer we elke vaardigheid kunnen inzetten en elke stem wordt gehoord, kan er een positieve verandering plaatsvinden.

Iedereen naar waarde geschat. Iedereen inclusief. Everyone performing at their peak™ - Iedereen die zijn best beentje voorzet.

Dat is wie we zijn, dat is waarin wij geloven, en hoe wij te werk gaan - elke dag opnieuw.

Klik hier om naar elk onderdeel te gaan en meer te weten te komen.

People celebrating love

Verdedigers van de diversiteit

Elk jaar vieren de Verenigde Staten hun rijke geschiedenis op gelegenheden - om er een paar te noemen - als de Black History Month, Hispanic Heritage Month, Pride Week, en Diversity & Inclusion Week. Ons doel is om onze mensen te vieren, meer consumenten blij te maken, om problemen beter op te lossen en uiteindelijk om als bedrijf te groeien.

Uitdagende industrienormen

Ons team van gepassioneerde wetenschappers, stylisten en dermatologen op het gebied van African Ancestry - Afrikaanse afstamming (AA) vond emotionele en historische connecties achter AA-haar dat niet geaccepteerd werd als mainstream in de schoonheidsindustrie. De recente Pantene Gold Series - speciaal ontworpen voor AA-haar - vormt een uitdaging van deze norm door sterke AA-vrouwen en hun ongelooflijk haar te vieren.

Watch video: P&G Scientists That Had a Vision – Black History Month

Wereldwijde steun voor de Pride

We zijn er trots op dat we Gay, Ally, Bisexual, Lesbian and Transgender Employees (GABLE)-organisaties (organisatie van Gays, Partners, Biseksuele, Lesbische en Transgender-medewerkers) hebben in 43 landen met meer dan 5000 leden. In 2017 hebben wij de World Pride Parade in Madrid gesponsord en wereldwijd deelgenomen aan 25 parades. Maar het houdt niet op bij de Pride Week, kijk maar hoe we de medewerkers van P&G dagelijks steunen.

Watch video: P&G – 100% of Me

Ons doel is er helemaal op gericht om elkaar beter te begrijpen door respect, inclusie en het leven binnen en buiten de muren van onze onderneming beter te maken.

-Marc Pritchard, Chief Brand Officer & Executive Sponsor
van het African Ancestry Leadership Network

De bereidheid om moeilijke kwesties op het gebied van gender en raciale vooringenomenheid in het openbaar te bespreken, geeft een krachtig signaal af aan onze medewerkers dat hun eigen ervaringen voor ons ook van belang zijn.

-Deborah P. Majoras,

Chief Legal Officer en Secretary, Executive Sponsor van GABLE

Adults with laptops talking by the desk in office

Diversiteit en inclusie op onze werkplekken

Het komt erop neer dat iedereen in ons team zich inzet voor onze missie. En hier kan je zien hoe we dat elke dag opnieuw doen.

Voor het 4e opeenvolgende jaar erkenden we het uitstekende werk van P&G-medewerkers over de hele wereld die initiatieven hebben ontwikkeld op het gebied van diversiteit en inclusie door middel van innovatie, waardecreatie en inspirerend leiderschap.

Dat deden we samen met 400 andere bedrijven via de CEO Action for Diversity & Inclusion en met meer dan 50 wereldwijde leidinggevenden via de Catalyst CEO Champions for Change om de gesprekken hierover in onze organisatie te bevorderen.

Wij zien het belang van diversiteit op de werkplek in. Daarom trekken we mensen aan uit deze groep, werven we hen aan en houden we hen in onze teams, zodat we wereld rondom ons en onze consumenten beter kunnen begrijpen. Om die talenten hier te houden, creëren we kansen en investeren we in plannen voor de werving, het behoud en de ontwikkeling van talenten tot op managementniveau.

Gedurende meer dan 40 jaar heeft ons Supplier Diversity Program (programma voor diversiteit onder leveranciers) contracten toegewezen aan bedrijven die in handen zijn van vrouwen en minderheden, waaronder militaire dierenartsen, mensen met een handicap en eigenaars uit de LGTB-gemeenschap (lesbische, homoseksuele, biseksuele en transseksuele personen). Wanneer ons Supply Network de diversiteit van onze consumenten, werknemers en belanghebbenden weerspiegelt, heeft dit een positieve invloed op onze samenleving.

Bezoek onze website voor leveranciers

Diversity Inc.

Top 50-bedrijven voor diversiteit

Diversity Inc.

Affinity Groups (Belangengroepen)

Affinity Groups zijn essentieel voor medewerkers om zich gerespecteerd te voelen. Wij gaan over de hele wereld partnerschappen aan met deze groepen om hun noden beter te begrijpen en op die manier de noden van onze klanten.

Wereldwijd

Het CWLT zet zich in voor de vooruitgang van vrouwen en zorgt ervoor dat hun vaardigheden en inzichten goed vertegenwoordigd zijn in onze onderneming en op alle leiderschapsniveaus. Dit team is actief betrokken bij evenementen en programma's die mentorschap, sponsoring, leiderschapsontwikkeling en een alsmaar toenemende aanwezigheid van vrouwen op alle niveaus bevorderen.

GABLE zet zich in voor het bevorderen van een inclusief, ondersteunend wereldwijd netwerk dat werknemers uit deze groep in staat stelt om hun hele leven dagelijks aan het werk te zetten. Wat ooit begon als een grotendeels op Noord-Amerika georiënteerd netwerk voor het bevorderen van gelijkheid en diversiteit op de werkplek voor LGBT-werknemers, is uitgegroeid tot een wereldwijde, ondersteunende gemeenschap - met een vestiging in alle regio's van de wereld. Deze oorspronkelijk zeer beperkte initiatieven hebben zich kunnen ontwikkelen tot sterke bondgenoten in de ondersteuning van individualiteit en inclusie. Ook in België hebben wij een solied GABLE-netwerk. In België was P&G een van de eerste ondernemingen om KLIQ te ondersteunen, een organisatie die genderdiversiteit op de werkplek stimuleert.

Voor P&G is de aanwezigheid op de werkplek van personen met een beperking belangrijk. De PWD-groep zorgt voor het bewustzijn inzake problemen waarmee personen met een beperking worden geconfronteerd en steunt werknemers die samenwerken met afhankelijke personen met een beperking. Ze zijn ook begaan met het opzetten van een meer inclusieve werkomgeving voor alle werknemers, ongeacht hun mentale of fysieke beperkingen.

Neem eens een kijkje hoe we ons ook nog anders voor onze medewerkers inzetten dan bij het geven van betere voordelen aan nieuwe gezinnen, tot het in vraag stellen van het '9 tot 5'-principe in ons bedrijf.

Als we onze verschillende meningen en onze diverse talenten blijven inzetten om kansen te benutten of uitdagingen aan te gaan, blijven we onze consumenten dienen op een manieren die voor hen betekenisvol is.

-William P. Gipson, Chief Diversity & Inclusion Officer

Ons werk stopt hier niet

Voor meer inlichtingen, download ons verslag over diversiteit en inclusie (2019 Citizenship Report).