Innovatie

""

Bij P&G is innovatie onze beste eigenschap. We vinden het geweldig om oplossingen voor problemen te vinden. We hebben het hart van een startup en de bedrijfsmiddelen van een grote internationale onderneming, en daarom proberen we altijd manieren te vinden om elk aspect van ons bedrijf opnieuw uit te vinden. Tijdens het innoveren halen wij inspiratie uit mensen, hun behoeften, normen en waarden, wensen en passies.

Innovatie op onze manier

Wat gebeurt er als je een groot internationaal bedrijf de ziel van een startup inboezemt? Dan ontstaan er een heleboel nieuwe manieren om elk aspect van het bedrijf opnieuw uit te vinden.

Onderzoek & Ontwikkeling

Onderzoek & Ontwikkeling

Afzonderlijke kenniscentra van topexperts ontdekken nieuwe technologieën en geavanceerde mogelijkheden op basis van de behoeften die consumenten nu en in de toekomst hebben. Daarna worden er nieuwe inzichten vertaald door multidisciplinaire experts, gevalideerd met de cognitieve wetenschap en op antropologie gebaseerde menselijke waarheden. Deze worden uiteindelijk door onze wetenschappers, ontwerpers en ingenieurs gebruikt om op constructieve wijze de status quo te verstoren.

P&G ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Innovaties door de jaren heen

Op de foto:  William Procter & James Gamble

1837

P&G is opgericht door William Procter & James Gamble

Meer informatie over de geschiedenis van P&G

Bij alles wat we doen staat de mens centraal

We zijn geobsedeerd met het vinden van oplossingen voor alledaagse problemen waar onze consumenten nu en in de toekomst tegenaan lopen. Om dit voor elkaar te krijgen moeten we allereerst onze consumenten goed begrijpen om onweerstaanbaar superieure producten te ontwikkelen en dit combineren met de meest geavanceerde wetenschap en technologie die impact heeft op hun dagelijks leven. Op die manier creëren we waarde voor iedereen.

Victor Aguilar
Hoofd Onderzoek & Ontwikkeling en Directeur Innovatie bij P&G