MENSEN MET EEN BEPERKING

People with disabilities
""

We zetten ons in voor een meer inclusieve wereld voor iedereen, zowel binnen als buiten de muren van ons bedrijf, en dit geldt zowel voor mensen met zichtbare als onzichtbare beperkingen. We erkennen onze immense verantwoordelijkheid om voor verandering te zorgen bij onze werknemers, met onze merken, via onze partners en in onze gemeenschappen. We zien in dat het voor ons een goede zaak is als we zowel ons bedrijf als onze producten toegankelijker maken voor iedereen. We boeken iedere dag vooruitgang en erkennen dat er nog werk te doen is om ons bedrijf, onze merken en onze diensten nog inclusiever te maken voor mensen met een beperking.

Klik om naar elke sectie te gaan en meer te weten te komen.

Werknemers

We streven ernaar de individualiteit en unieke bijdragen van onze mensen te eren, en we willen ervoor zorgen dat elke werknemer op het werk verschijnt als hun volledige, authentieke zelf. Wij streven naar een inclusieve werkplek voor alle P&G-werknemers door middel van werving- en managementprogramma's om onze talentengroep uit te breiden met een meer diverse werving.

Inclusief vanaf dag 1

Scott Vannice, een leider voor de dovencultuur binnen P&G, heeft zich ook onmisbaar ingezet voor ons partnerschap met de Gallaudet University en het Rochester Institute of Technology om een pijplijn van talent te creëren waarin ook dove kandidaten worden opgenomen. Het programma heeft geresulteerd in de werving van 4 dove stagiairs in de zomer van 2020 en 2 dove voltijd medewerkers. Leer meer over ons #SigningEcosystem.

Lees meer
Danny Lakes

Hoe het voelt om deel uit te maken van een groep

Werknemers met persoonlijke ervaring op het vlak van neurodiversiteit helpen ons bij het werven van personen met neurodiversiteit, zoals personen met autisme, ADHD, dyslexie en dyspraxie. Er zijn programma's gelanceerd in de kantoren van P&G in het VK, Boston, Costa Rica en Cincinnati om als bedrijf te leren hoe dit dynamische talent kan worden geworven en hoe de unieke probleemoplossende vaardigheden van deze kandidaten kunnen worden benut.

Lees het persoonlijke verhaal van onze collega Danny Lakes over neurodiversiteit en hoe inclusieve praktijken op de werkplek een impact hebben gehad op zijn leven.

Lees meer

Wij streven ernaar om tegemoet te komen aan de behoeften van P&G-werknemers met alle capaciteiten door fysieke en digitale inclusie en toegankelijkheid op de werkplek te integreren met Universal Design. Wij integreren ondertitels, automatische spraakherkenning en beluisterbare ondertiteling in veel van onze softwareoplossingen en zetten een interne Digital Accessibility Hub op om gelijkwaardige toegang tot communicatie mogelijk te maken.

Merken

Wij betrekken consumenten en werknemers met een beperking bij het ontwerp van onze producten, verpakkingen, reclame en faciliteiten om een wereld te creëren die toegankelijker is en de beste ervaring biedt voor iedereen. Hoe toegankelijker de wereld wordt door inclusieve producten, verpakkingen, reclame en omgevingen, hoe minder mensen zich beperkt zullen voelen.

Herbal Essences maakt de wereld een beetje eenvoudiger voor personen met weinig of geen zicht #WorldSightDay

Herbal Essences is het eerste grote haarverzorgingsmerk in NA dat tastbare markeringen introduceert om shampoo en conditioner van elkaar te helpen onderscheiden voor mensen met een visuele beperking.

Olay

Olay Disk vernieuwd

Toen onze consumenten ons vertelden dat ze de deksels van Olay-potjes moeilijk konden openen, verzamelde ons Olay-team een divers team van experts, uitvoerders en consumenten met een verminderd gezichtsvermogen of een verminderde fijne motoriek, waaronder onze Company Accessibility Leader Sam Latif. Het team realiseerde zich dat dit geen deksel-probleem was, maar eerder een probleem met de afsluitingsschijf. Het team onderzocht ontwerpen, maakte prototypes en evalueerde opties met als doel zoveel mogelijk pijnpunten te begrijpen en aan te pakken. Als onderdeel van de beoordeling van het ontwerp werd de Cambridge-uitsluitingscalculator gebruikt om de visuele, behendigheids- en cognitieve vaardigheden te meten die vereist zijn om onze verpakking te gebruiken. De nieuwe schijf, ontworpen om inclusiever te zijn voor consumenten met beperkte handvaardigheid en/of zicht, is zowel intuïtiever als eenvoudiger te openen.

Bouwen aan een meer inclusieve wereld voor mensen met een beperking

We zijn bezig om het gebruik van audiodescriptie in reclamespots te bevorderen. Dat is slechts één van de manieren om een meer inclusieve aanpak te bevorderen. We hebben het merendeel van onze advertenties in het VK, de VS en Spanje van audiodescriptie voorzien, zodat zo'n 30 miljoen blinde en slechtziende personen een beschrijving van de visuele acties kunnen beluisteren. Bekijk een voorbeeld van een Olay-advertentie zonder audiodescriptie voor consumenten met een visuele beperking en een Olay-advertentie met audiodescriptie.

Gemeenschappen & partners

Wij gaan samenwerkingsverbanden aan die meer kansen bieden en zorgen voor toegankelijkheid en inclusiviteit zodat meer mensen kunnen openbloeien in de gemeenschappen waarin we werken en wonen.

Om te laten zien dat we ons blijven inzetten voor de inclusiviteit van mensen met een beperking, hebben we ons aangesloten bij The Valuable 500, een wereldwijde beweging die ernaar streeft om het onderwerp 'mensen met een beperking' op de agenda van bedrijfsleiders te zetten. Als lid van de Valuable 500 blijven we het volgende doen:

  • zorgen voor algemene beleidsmaatregelen en praktijken voor wat betreft toegankelijkheid/voorzieningen op de werkplek om tegemoet te komen aan de behoeften van werknemers met uiteenlopende bekwaamheden;
  • onze talentengroep uitbreiden door het werven, inhuren en in dienst houden van mensen met uiteenlopende bekwaamheden;
  • samenwerken met leiders van bedrijven en ondernemingen om op actieve wijze toegankelijke producten en diensten te creëren die voldoen aan de behoeften van consumenten met een beperking.
Be My Eyes-app.

Be My Eyes

Samen met onze liefdadigheids- en omroeppartners voor de speciale COVID-19 hulpverleningsevenementen Global Citizen's One World: Together At Home en BET Saving Our Selves hebben we onze krachten gebundeld met Be My Eyes. Dit is een uniek platform dat goedziende vrijwilligers in contact brengt met de blinden en slechtzienden gemeenschap om hen te helpen hun weg te vinden in het dagelijkse leven. Dankzij gepassioneerde P&G-collega's die zich vrijwillig aanmeldden om gepersonaliseerde live audiodescriptie te verzorgen, konden slechtziende en blinde personen deze amusante programma's volgen en ervan genieten met behulp van de Be My Eyes-app. Vrijwilligers van P&G stonden klaar om alles te vertellen dat de gebruikers over het evenement wilden weten. Zij lazen de line-up voor, hielpen om toegang te krijgen tot streams en inhoud en beantwoordden vragen over wat er in de uitzending gebeurde.

Lees meer

Realiseren van een visie voor Outreach

Onze inzet voor de blinden- en slechtziendengemeenschap in Cincinnati bestaat al 117 jaar. We werkten samen met Clovernook Center en collega's en vrienden van BLV om producten te leveren aan gemeenschappen in nood tijdens COVID-19.

Lees meer