8/6/2023

Nina Derwael is het boegbeeld van de nieuwe "Everyday Champions"-campagne van P&G

Als jarenlange partner van de Olympische en Paralympische Spelen werkt Procter & Gamble samen met atleten die elke dag het beste van zichzelf willen geven. In de aanloop naar de Olympische & Paralympische Spelen Parijs 2024 wordt Nina Derwael de ambassadrice van de nieuwe campagne van P&G. Met haar doorzettingsvermogen en wilskracht om zich voortdurend te verbeteren vormt Nina een inspiratie voor de merken en producten van P&G. Zij streven ernaar om “Everyday Champions” te zijn door zich elke dag in te zetten om de beste productprestaties te leveren om zo dagelijkse taken te vergemakkelijken. Net zoals Nina elke dag het beste van zichzelf geeft om steeds beter te worden als topatlete.

Nina Derwael op het podium

Nina Derwael is nu al een paar jaar een bekend en inspirerend gezicht in België. Op slechts 23-jarige leeftijd heeft de Olympisch kampioene zich al meermaals onderscheiden: Europees kampioene (2017 en 2018), wereldkampioene (2018 en 2019) op de brug met ongelijke leggers, Nationale Trofee voor Sportverdienste (2018), eerste Belgische Olympische kampioene die goud won tijdens de Olympische spelen Tokyo 2020, en drie maal Sportvrouw van het Jaar (2018, 2019, 2021). Dankzij haar toewijding en harde werk staat Nina regelmatig op het hoogste schavot van het podium.

Net zoals de P&G merken maakt Nina er haar prioriteit van om zichzelf elke dag te verbeteren, en het beste uit zichzelf te halen voor superieure prestaties: "Ik denk dat die focus om elke dag het beste van jezelf te geven precies is wat P&G-merken zoals Dash en Omnibionta3 ook 'Everyday Champions' maakt. Daarom heb ik niet lang getwijfeld toen P&G me vroeg om haar ambassadeur te worden. Als Olympisch atleet moet ik er namelijk voor zorgen dat ik me 100% op mijn prestaties kan concentreren. Daarom gebruik ik merken die ik kan vertrouwen en me in mijn dagelijkse routine ondersteunen met producten van hoge kwaliteit. Merken die mijn leven gemakkelijker maken en ook een positieve impact willen hebben.”

Nina Derwael