Contact met ons opnemen

Merken en producten

Bezoek onze website

Loopbanen bij P&G

Bezoek onze website
""

Relaties met Partners en Leveranciers

Voor bestaande en toekomstige leveranciers beschikt P&G over een portaalwebsite voor leveranciers (Supplier Portal Web) met een eenvoudige toegang tot de meest diverse informatie.

Leverancier van P&G
""

Connect + Develop Innovatiepartners

P&G is altijd actief op zoek naar nieuwe innovatieve producten, verpakkingen, technologische procedures en commerciële mogelijkheden om het leven van de consument te vergemakkelijken.

P&G Connect + Develop
""

Retailverkoop

Bestaande handelspartners en retailers van P&G

Het P&G Customer Portal en Web Order Managementsysteem helpen de handelspartners van onze onderneming bij de aankoop, het beheer en de verkoop van P&G-producten.
""

Media

Wanneer je een journalist bent op zoek naar een contactpersoon voor de laatste nieuwtjes van ons bedrijf, stuur dan best een e-mail met je contactgegevens en je deadline.

Onze NewsroomBRU-P-G@ketchum.com
""

Non-profitorganisaties

Voor meer informatie over het aanvragen van subsidies of voor antwoorden op vragen over de onlineprocedure, raadpleeg je best onze Richtlijnen voor het aanvragen van subsidies (Grant Application Guidelines).

Subsidieaanvraag
""

P&G Chemicals

P&G is wereldwijd marktleider in de productie en de verkoop van oleochemische producten, met inbegrip van vetalcoholen, vetzuren, methylesters en glycerine.

Meer weten
""

P&G Professional

P&G Professional is de afdeling van Procter & Gamble die klanten buitenshuis bedient, onder andere in de horeca, logies, de bouw, de gezondheidszorg, in kantoren, de detailhandel en nog veel meer. We weten dat de netheid van een bedrijf een krachtige eerste indruk maakt. Wij streven ernaar jouw bedrijf te helpen een positieve, blijvende indruk na te laten op klanten, medewerkers en gasten, om jouw bedrijf te helpen bloeien. Bij P&G Professional telt elke ervaring.

Meer weten

800.332.7787

Monday-Friday, 8:30am-8:00pm ET

""

Ondersteuning voor voormalige werknemers

Voor voormalige werknemers biedt P&G een Employee Care Contact Center waar ze terecht kunnen met HR-gerelateerde vragen.

Contacteer Personeelszaken

Vestigingen wereldwijd

Belgium

Temselaan 55
B-1853, Strombeek-Bever
Belgium